Interarts
Interarts Interarts Interarts Interarts
Carrer Mallorca, 272, 9a planta. E-08037 . Barcelona . Espanya
Tel: +34 93 487 7022 . Fax: +34 93 487 2644
cyberk@interarts.net . www.interarts.net
Interarts
Interarts
Interarts Seminari Internacional sobre Diplomàcia Cultural
Barcelona, 2-4 desembre
Interarts
Interarts El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i el Comissionat d'Afers Exteriors i Cooperació de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la Fundació Interarts, organitzen un seminari titulat "La diplomàcia cultural: reflexions i propostes des de Catalunya". La trobada tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) del 2 al 4 de desembre de 2009.

Mitjançant una descripció i anàlisi de l'evolució dels models de diplomàcia cultural i relacions culturals internacionals en diversos països, el seminari vol contribuir a enriquir les polítiques de Catalunya en aquest àmbit. Entre els ponents confirmats hi ha John Holden, Manel Manonelles, Calixto Bieito, Ignasi Aballí, Simona Skrabec, Enric Palau, Jaume Roures, Meritxell Mateu i Dragan Klaic, així com representants dels governs de Finlàndia, Japó, Flandes i Quebec, entre d'altres, i de nombroses institucions i entitats catalanes.

El seminari s'adreça a professionals, estudiants i altres persones interessades en la cultura, les polítiques culturals i les relacions internacionals. L'assistència és gratuïta i fa falta inscriure's prèviament.

Per a veure el programa i el full d'inscripció, visiteu www.interarts.net. A la nostra web també trobareu un recull de publicacions sobre diplomàcia cultural i relacions culturals internacionals. Per a més informació, escriviu a diplo@interarts.net.

Si no hi podeu assistir, el seminari es difondrà per Internet a www.anellacultural.cat.

Interarts
Interarts